Satans Träningsvärk.

Fysatan vilken träningsvärk jag hade i min mage inatt efter min två dagar i rad mördar magpass. Hade sån träningvärk satt jag inte kunde röra mig alls, och jag rör mig hela tiden när jag sover. Så det blev inte mycket sömn för mig inatt.
Tanken slog mig att jag kanske ska lära mig att leva med min fläskmage istället för denna smärta, men sen på när jag klädde på mig ångrade jag mig lika snabbt. Jag har varit allt för onöjd med min kropp allt för länge, och det är dax för föränding. 
-
Idag har jag varit hos min underbara morfar, det var ett tag sen jag träffade honom. Vi fikade en hel del, sedan blev det avocado-sallad! :) 
Nu sitter jag hemma hos Sarah&Martin, jag och Bogis var precis ute på en lång powerwalk med massa snack! 
Morötter, dipp och gruka har vi tagit fram inför våran film/mys kväll, vi börjar bli lite high på det där med att vara nyttiga ;). 
.

Grattis på din dag Sandra

Idag hade du varit 36 år kära Gudmor. <3
-

It's like i'm finally awake.

Hej Lördag.
Idag har varit en softar dag, så jag inte gjort nått annat än det jag själv känner för att göra. Mycket skönt och behövligt efter som min hjärna exploderade av tankar & känslor igår kväll. 
Och ikväll tänker jag inte ta av mig mjukisbyxorna jag bott i idag.. Jag ska ha en mysa framför tv'n kväll, men först ska jag ta en powerwalk med min mamma! :) 
-
Känner mig som en softare för en gång skull. Vanligvis får jag som lite panik när jag inte har nått att göra, eller är med någon. Men ikväll känns det bara bra :) 
-
- Dagens facelook! :) Outfiten har jag ju redan sagt, mjukisar. 
 

Friday.

-
Kom precis hem ifrån Jonnie. födelsedagsbarnet Jennie och lilla Albin. Vi firade Jennies födelsedag med god fika, och mys framför tv'n, och en massa mys med Albin! :) 
Grattis igen på din dag Jennie! :* 

Barnvakt till Albin :)

Hejhallå!
Idag är det torsdag, hade en jättekort skoldag ifrån kl.08.50-10.40! Skönt, men det känns lite onödigt att ha en sån kort dag! Åt lunch med Josephine, sedan drog jag hem! :) Hemma började jag titta på serien postkod 1321, hyfsat bra för att vara svensk! :)
Nu är jag hemma hos min storebror med mamma, medans han och Jennie är ute och äter, så mamma och jag turas om att mysa med lillagrisen, han är så söt! :)
Nu ska jag sätta på kaffe till oss medans Albin sover, puss!
-
En suddig pussbild på mig och min favorit-baby.
-
 

Onsdag

 
Resume av min onsdag:
Skola, städat med Josephine, pluggat som en apa, Powerwalk med Bogis och Josephine. Nu är jag en tröttis.
Och jag ska sova, pussen! :*

Åland.

Hej vänner, tar ett kort inlägg innan jag går och lägger mig! 
Min helg spenderades på Åland med trevliga filurer. Det är alltid roligt att komma till Åland, vad man än gör där! :) Så min helg har varit bra! 
Något som inte är kul är att jag har inte träffat lilla Albin på över en vecka pga av att jag varit jätte förkyld och då vill jag inte åka dit och smita ner dem.
Så jag saknar fasters snuttefis mega mycket. 
Det roliga är att jag kommer träffa honom denna vecka :)
 
 - Jag&josephine påväg till åland! 
 
- Världens bästa. 

Little things.

Hello :) En kort update om denna måndag! 
Har haft en hyfsad vanlig skoldag, dock har jag dragit på mig en förkylning som gör att jag knappt kan andas..
Efter skolan var jag med mina två mongos Josephine&Malin :) Nu är jag nydushad och ska snart gå lägga mig, först ska jag göra en ansiktsmask och smörja in kroppen :) 
-
Pyss&godnatt på er :) 
-
- Josephine&me. 
 

Plugg.

Hej friends. 
Det är helg och jag har bestämt mig för att ha en helg då jag bara är hemma och tar tag i mina förbaskade rester. 
Malin var hit idag, men nu har hon åkt och då tillbaka ner i skolböckerna igen. f.u.n, fun, FUN. 
Nej inte direkt, men det måste göras någon gång, och på vardagarna är jag för trött och har annat för mig för att hinna med att plugga ikapp resterna. 
Så såhär blev det istället, världens tråkigaste helg på länge troligtvis! :) 
-
Charmig bild på mig & bogis ;) 
 

Ren lycka!

One Directions nya album Take Me Home låg i brevlåda idag när jag kom hem efter en skoldag och en massa mys med fasters älskling. Svar ja, jag har nu blivit faster till en liten kille, världens sötaste ♥
Men tillbaka till One Direction, det nya albumet är helt fantastikt. Älskar det!! 
Funderar på om jag ska gå ner till lillkillen och sätta på skivan så han lär sig redan nu vad han ska lyssna på ;) 
-