Tröttis

Gokväll! 
Kom precis ur dushen och känner mig äntligen lite som en människa igen efter en låååång dag på praktiken i sjukligt skick. Valde att gå dit idag även fast kroppen helst ville stanna hemma en dag till och krya på sig, så det blev en kämpig dag men med kaffe, halstabletter, näsdukar och alvedon så gick den att uthärdas ändå! 
Efter praktiken mötte jag upp Sarah för en liten catch up, efter det hem slänga i mig middag sedan in till Norrtälje igen för att hjälpa Jennie med Albin medas Jonnie var på träning :) 
-
Det har varit fullrulle hela dagen, men nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen!
Så med det säger en tröttis-Matilda Godnatt! :) 
-
 

Lät lillasyster klippa mig

Sådär, efter många om och men så lät jag Kajsa klippa mitt slitna hår. Hon utbildar sig till frisör så fick vara hennes "försöks-kanin", haha! Hon var riktigt duktig faktiskt. Men dock sa hon att hon aldrig haft så nervös och nojig kund. 
Jag är nöjd iallfall! :) 
-

Bad day.

Jajjamen, detta har varit en förbannat dålig dag. 
För det första så är det måndag, och måndagar är aldrig roliga. Sen så vaknade jag upp med världens förkylning och smärta i hela kroppen. Men gick upp endå, drack mitt morgonkaffe och åkte in till Norrtälje med mammsen för att sedan gå till praktiken. Men efter ca en timme på min praktikplats så kände jag hur febern kröp fram och åkte därmed hem. 
Sen gick dagen utför, inte nog med att jag är sjuk så blev jag på dåligt humör. Och det fanns bra anledningar till att bli det också. Menmen, shit happens! 
-
Men att vara negativ är inte riktigt min grej, så just nu ligger jag och tänker på allt som gör mig glad istället :)
- mina underbara vänner - min fina pojke - min fantastika familj -
 

Weekend.

Hello.
Idag är det söndag, och helgen är slut. Igår var det utgång och idag har det varit bakis-dag som innebär cola, mjukiskläder och soffhäng. Utgången igår var rolig, trevligt party crew osv. 
-
Jag är helt slut och ska ta ett långt varmt bad för att kunna bli en människa igen. Sedan fortsätter softandet och sen säger jag godnatt för mig, Annars kommer jag aldrig orka upp till praktiken imorgon! :) 
-
 

Monday.

Hejhallå måndag. 
Idag var det första dagen på praktiken, den gick jätte bra. Har praktik i 5 veckor framåt nu! 
Annars har det inte hänt så mycket idag, varit med Malin&Josephine. Jag insåg även idag vilken lat kvinna jag faktiskt är, medans Sarah & Josephine åker och gymmar ligger jag hemma i lägenheten och äter choklad.. Menmen, det är väl kul det med! :) 
Helgen spenderade jag hemma hos Kim på Åland, Det blev att titta på när karln bowla & sedan utgång för att fira att han tog hem ålands mästerskapet i bowling :) Mysig helg!
-
Nu väntar jag på att Josephine ska komma hem ifrån gymmet så jag kan åka hem till Bergshamra och hälsa på min saknade mamma :) pyss&kram. 
-