Kvällsfiske med Josephine! :)

Josephine grävde mask, jag bar metspöt, Josephine satt på masken, båda meta, Josephine tog av fisken och satte på ny mask och sedan repeat. :) Mysig kväll, och tur att jag har en vän som inte är lika "fjollig" som jag uatn klara av att att gör det äckliga sakerna också ;) 
 

Onsdag, en bra onsdag!

Hej Onsdag! :) 
Idag har varit en bra dag, har varit i skolan som vanligt men saknar min skolkompajon Malin som är i Turkiet. Fick en håltimme mellan 11.00 - 12.45 så då plockade min syster Ida upp mig, och vi åkte hem till henne och drack kaffe och snackade en hel del, så skönt att umgås med henne och prata om lite saker. 
Efter skolan mötte jag upp min gamla vän Hanna för en fika på stan, vi har inte träffat varandra sen 9:an då vi helt slutade umgås. Så det var jätte trevligt att träffa henne igen, kul att prata minnen och saker man missat under vårat "uppehåll" :) 
 
Sedan åkte jag hem till byhålan, slängde på mig myskläder för en lugn kväll. Josephine har kommit hit, vi har tagit några koppar kaffe och nu kommer mamma och pappa hem med mat - Avokadosallad!! :D 
 
pyss&kram
 

 
 

Sjuksköterska Matilda

Sådär nu ligger jag äntligen i min säng efter en lång dag i skolan och en kvällspass på jobbet, Men denna kväll på jobbet var inte dem andra lik, utan vi var på sjukhuset så det blev att sätta på sig sjuksköterskekläder! :) 
Jag är ju somsagt personligassistent, men det visste ju inte de andra passienterna på sjukhuset så en del kom ju fram och frågade frågor osv, där står jag som ett fån och inte vet vad dem pratar om så det blev bara att säga att jag inte jobbar här som sjuksköterska, då tittade dem konstigt på mig och kläderna. 
Menmen, det var en bra&lugn kväll på jobbet, jag älskar verkligen mitt jobb och strom trivs!! :) 
-
 
-
Nu säger jag godnatt för mig! :) 
 
 
 

yes, nationella avklarat!

Så skönt, hade nyss möte med min engelska lärare och det hade gått otroligt bra för mig i alla fyra delar i Engelska nationella!
Hon sa även om jag lämnar in de sista restuppgifterna har jag ett bra betyg i hela kursen, och att jag kan få mycket bättre nästa år om jag verkligen visar min fullakapacitet! :)
High five.
 

Tröttmössa.

 
Idag är jag en riktigt tröttmössa, var uppe allt för länge igår och prata med både mamma och Josephine, och det har satt sina spår idag.. Men har bara mig själv att skylla för det, bara att försöka hålla ögonen öppna resten av skoldagen, sedan ikväll blir det jobb 18.00 - 23.00. Efter jobbet ska jag äntligen få dejta sängen! :)
 

Helg och satans Måndag igen.

Jaha då var det Måndag igen, jag kom precis till skolan efter att ha spenderat min morgon på Ålandsbåten, efter en helg med min älskling här hemma i Norrtälje blev det lite jobbigt igår när han skulle åka hem till ön, så jag hängde med och tog första morgon båten idag hem till svealandet.
Efter 5 månader är det fortfarande lika jobbigt att säga hejdå, om inte jobbigare. Men som tur så syns vi snart igen :)
 
I fredags så spelade vi kubb och Fotboll hemma hos Josephine med ett gäng.
I Lördags bowlade Kim och även svärmor kom till Norrtälje för att bowla :) Efter några timmar i bowlinghallen så åkte vi hem till Bergshamra för släkt middag. sen blev det myskväll till eurovision, måååå nog säga att trodde aldrig jag skulle sitta hemma och titta på den skiten, men det var riktigt mysigt med rätt sällskap :) #Pensionvaring
Sen i Söndags så bowlade karln igen, sen så gjorde vi väl inte så mycket. Åkte hem till bergshamra och myste med Albin, sen kom även Sarah förbi en sväng. Sen somsagt drog vi till Åland igårkväll!
-