Detta är min "morgondag" som sömnlös Matilda.Bra jobbat Matilda, klockan är just nu 05.22 och du har inte sovit en blund. Du ska upp till skolan om cirka 1 och en halv timme! Dina vänner kommer få stå ut med en grining/lättirriterad/damp kärring, då ska vi inte ens tala om vad dina lärare kommer få stå ut med. Du kommer gå och vara irriterad på allt och alla pga att du inte har sovit.
På rasterna kommer du lägga dig i sofferna ihopp om lite sömn. Minsta sömn stund på hela dagen kommer du ta, vart än sömnplatsen blir.


Oh god, help me please.
Ta dig i arslet Matilda, nu får det vara bra.
- detta är faktiskt inte ett skämt. Här har ni precis en sådan dag jag har förklarat.Nej, ska dricka mycket kaffe imorgon bitti, sen ska ni se att jag kommer komma med ett stort leenade på läpparna till första lektionen! :)

Ändrar min dag till såhär istället :)Ha en bra dag alla fina läsare! :)


Kommentarer
valentina

Hejsan!Vill du bli dagens blogg och ta del av mina läsare? Gå då in på denna länken och anmäl dig nu!

http://valentinaberglund.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-4.htmlNär du ändå är inne på bloggen så får du gärna skriva en fråga i min frågestund!

http://valentinaberglund.blogg.se/2012/january/fragestund-1.html#commentKramis!Blogg: http://valentinaberglund.blogg.se/
2012-01-10 @ 16:02:59
elin

Kan man läsa din motivering till The Ultimate Swedish Fan någonstans? Försökt kolla om du lagt upp den här men hittade inget. :)Blogg: http://elinneriksson.blogg.se/
2012-01-10 @ 16:14:50
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback