1D - Take me home to nr 1.

"One Direction släpper sitt nya album ”Take Me Home” fredagen den 9 november och nu vill vi givetvis ge killarna en ny ETTA på topplistan! Sverige är det land som gav killarna sin första albumetta med ”Up All Night” och tillsammans kan vi upprepa succén igen. Du som förhandsbokar ditt exemplar av ”Take Me Home” via CDON, Ginza eller Bengans kan vara med och tävla om fantastiska priser." - http://onedirection.se/
-
Komigen nu, Vi klarar det en gång till! :D
Jag skickade precis in min motivering, och är med och tävlar och hjälper till att göra Take me home till nummer 1 i sverige! 
-
 
 
 
 

Memories comes back, love it.

Idag hade jag storstädning/rensning i mitt rum+garderob. Holy crap vad mycket roligt jag hittade, speciellt one direction saker som får en att tänka tillbaka till allt man gjort. Så sjukt hur länge jag varit ett fan av dem ifrån start då dem sattes ihop till ett band och leverade Torn och få viste vilka dem var, tills nu 2012 och dem ska släppa sitt andra album och har tagit över hela världens och blivit världens kändaste pojkband. Känns som igår när jag tänker på minnerna som är 2 år sedan..
 


- haha Malin gjorde en önskelista till mig förra året som faktiskt slog in, min syster köpte Upp All Night till mig i julklapp, jag skrev min motivering och vann en meet and greet One Direction :) 
-
Sweet memories! 
 

 
 

One day baby we'll be old.

Hej på er! 
Såg att några av er undrar "vart jag tagit vägen", "varför uppdaterar du inte?". Den bittra sanningen är att jag har/är alldeles för upptagen för tillfället. Det är mycket som sker i mitt liv just nu, en massa stress. 
Men jag ska försöka ta tag i bloggen, för jag ser att många av er fortfarande besöker denna ouppdaterade sida. Men jag lovar ingenting, men det jag kan göra är att försöka hinna med bloggen så mycket som möjligt! :) 
-
Håller på skriva en motivering till biljett-tävlingen till x factor sverige då One Direction kommer dit. 
Och nej jag fick inga biljetter, och är både arg, ledsen, förbannad and soooo on för det.
Men är glad för er som ska få gå dit och se killarna, ni kommer få det grymt. Känslan av att se
 
dem live är magisk. Fan, Skoja jag är 1 % glad för er skull, sen 99% avundsjuk. ;) 
.-
Men men, forsätter skriva min motivering och hoppas på det bästa!
Har även fått frågan om jag kan hjälpa till med att skriva era motiveingar, "eftersom jag verkar vara bra på sånt",
Antar att det kommer ifrån att jag vann "the ultimate swedish fan" tävlingen. Och ja visst, varför inte klart jag kan hjälpa er men tror bara ni själva kan förklara hur ni känner för killarna! 
Men ni kan kontakta mig på min kik: MatildaEngstrom 
-
Och om ni vill läsa om min resa till London och min meet & greet med One Direction 
Klicka här - http://matildaengstroms.blogg.se/category/the-ultimate-swedish-fan.html
-
Påtal om London, Det är 9 månader sedan jag var där, Borde inte mitt & Harrys barn komma snart? 
-
- Mitt fina skal jag fick av min fina vän Sarah i veckan, och sen bara jag.