I love you.♥

- 22/1 - 2012, magiskt. ♥

Äntligen sol!

Äntligen en solig dag då jag slutade hyfsat tidigt!!! 
Jag slutade jobbet 15.30 idag, då mötte jag upp min fina vän Mathilda för en dag/kväll vid stranden för så mycket solning vi hann med innan solen försvann och även en massa bad! :) Super mysigt verkligen!! 
Har börjat tycka om sjön här vid mig igen, förut när jag var yngre älskade jag den. Sedan när jag blev lite äldre så slutade jag åka dit av någon anleding. Förstår inte varför? Det är jätte mysigt och härligt att vara där! 
 
Här kommer fyra bilder ifrån våran dag på Gunnsjö badet

Onsdag - min lediga dag

Hej vänner. 
Idag har jag varit ledig, guuuuud så skönt!! :) Min lediga dag spenderade jag med Emilia&Malin, vi åkte till en sjö här nära mig och badade som aldrig förr, för att vara exakt så var vi i vatten i 3 timmar i streck. Slå de ni! ;) 
Vi var som tre fiskar i vattnet. Sedan satt vi och snackade en hel del till solnedgången, mycket mysigt! :) 
Nu ligger jag här hemma i min säng med Malin, är nydushad och redo för en film sedan sova eftersom jag jobbar kl. 11.00 - 15.30 imorgon :) 
 
Sleep tight! :) 
 
- Mina fina vänner Malin & Emilia! 

Frågor & svar - Ang. Instagram

-
Fråga: Har fått in några frågor om jag har/vad jag heter på Instagram! :)
-
Svar: Ja jag har Instagram. :) Och jag heter - MatildaEngstrom
-
.
Ni kan fortsätta ställa frågor, så ska jag svara på dem så fort jag kan! :) 
Puss, ni är bäst! 

Faster-lyckan fortsätter!! :)

Då var jag hemma igen efter en dejt med min fina vän Emilia. 
Idag när jag kom hem ifrån jobbet så var min havande svägerska Jennie här, trevligt trevligt! 
Hon, jag och mamma satt och gottade oss framför tv. Jag hjälpte jennie att blogga på hennes blogg (www.jennielinnea89.blogg.se) medans hon tittade på resor till turkiet samma vecka som vi åker! :) Men eftesom hon är gravid så måste hon kolla upp en hel del innan hon&Jonnie bokar. Men jag hoppas verkligen dem också hänger med!! 
.
Fick även en high five av lillemannen i hennes magen under kvällen, eller ska jag säga en spark kanske? För det var en rejäl buff mot min hand, och mitt faster-hjärtat blev ännu mer exalteradt! ;) åh jag längtar så efter bebis-killen, ser enormt mycket framemot att bli faster! 
-
Sedan åkte Jonnie&Jennie hem till sig, och jag åkte till Emilia! :) 
-
Nu ikväll ska jag svara på någon fråga som kommit in här på bloggen i ett inlägg, sedan titta på Pretty little liars eller Criminal minds! :) 
-
Sleep tight!! 
-

Two things that made my day!

 
1. Fick ett sms när jag jobbade att min svägerska Sarah ska med till Turkiet den 11:te augusti! Även storebror Martin och hans vän Anders! :) 
2. Världens klockrenaste bild Josse la upp i min logg. Om ni bara visste hur mycket den stämmer på oss! ;) 

~Regn~Gårdagen~Turkiet~Jobba~

Hola Amigos!
Kom precis hem efter en blött&regnig moppetur ifrån Amanda. Sov hos henne inatt, igår kväll träffade vi Ella & Annie en snabbis. Sedan drog vi hem till Amanda för en massa snack och mys, men om jag ska vara helt ärlig så somnade vi båda som två spädbarn nästan direkt när vi la oss i sängen. :)

-

Känns skönt att ha sin bästavän hemma igen, även fast jag vet att hon har haft det kanon i Rhodos!

-

Påtal om utomland så har taxfree katalogen kommit hem till mig nu, åååh då vet man att det inte är långtkvar, om jag ska vara exakt så är det 25 dagar kvar tills jag ligger på Turkiets stränder och bara har det otroligt mega bra! :)
Ska nu innan jobbet ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig och titta igenom katalogen och se vad för kul jag hittar i den, och sedan se vad jag ska beställa hem!! :)

-

Jobbar 16.00-20.00 idag, tackar gud för att jag jobbar inomhus dagar som dem här! 

Hoppas ni får en underbar dag, så hörs vi! :)


Jobba.

Sådär, då har jag skjusat Amanda till bussen, tagit en dush, klätt på mig arbetskläderna!
Ligger i sängen med Emilia, ska snart skjusa hem henne också och sedan åka och jobba 16.30 till 20.00.
Ikväll efter jobbet åker jag hem till Amanda! :) 
 
Blev ett snabbt inägg, har igentligen inte tid att blogga! Men nu fick ni en liten update om dagen! :) 
 
- Have a nice day!! :)

mysigt men varmt.

Hej gullisar, ligger och myser i sängen mellan två goa vänner, Emilia&Amanda. Dem två somnade för en timme sedan ungefär, och det börjar blir obehagligt varmt att ligga i mitten.. 
Vad gör jag mer då? Jag ligger och kollar runt på mina konton på Twitter & youtube, har även tittat på Pretty little liars! 
Ska snart slänga på ett till avsnitt, sedan ska sova eftersom jag jobbar imorgon kl: 16.30-20.00!
Just nu känner jag bloggsuget kommer mer och mer, men vill inte lova något! :) 
 

Tack Mamma! :)

Mamma överaskade mig häromdagen med att köpa ett par härliga sommarskor, perfekt nu till sommaren. Dem är hur bekvämma som helst, dessa skor åker garanterat med till Turkiet den 11;te Augusti!! :) 
-

finns så mycket jag saknar just nu.

Dear Diary, det finns så mycket saker jag verkligen saknar. 
- One Direction, London resan, träffen med världens bästa killar, Josephine som bor på andra sidan havet, Amanda som är utomlands, tid till att spendra med alla mina härliga vänner, min gamla kropp som inte såg ut som en knubbsäl, jag saknar att rita. 
-
Det finns mycket saker jag saknar nu, skulle kunna rabbla en hel lista. Men sakerna här ovan är några av huvudpunkterna. Behövde skriva av mig, älskar att skriva av mig. Även om ingen förstår vad jag skriver om, jag tycker det är skönt att skriva det som jag har i huvudet! :) 
Det är ju faktiskt därför jag gjorde kategorin dear diary, endast för mig själv! :) 


Måndag

Hej på er! :) 
Tänkte ta en liten snabb helg resume, i fredags var jag, Emilia, Alicia, Elin, Sarah och Linnea först hemma hos Sarah i början av kvällen, sedan drog vi ut på festligheter. Vi hade en härlig fredag med många skratt! :) 
lördagen fick jag tyvärr gå upp lite tidigare än vad som önskas, var tvungen att åka och jobba! Men det gick kanon bra det med! Efter några timmars jobb hämtade jag upp Emilia för mys hemma hos mig, Emilia presenterade mig för serien Pretty little liars, gooosh vad bra den är!!! 
Vi åkte även och tog årets första nattdopp i en sjö här nära mig, förvånadsvärt varmt faktiskt! 
Söndagen var jag även med Emilia! :) 
-
Kom precis hem ifrån en tripp till Norrtälje med Emilia, vi var och hälsade på min kära svägerska Sarah, vi åkte in direkt efter jag slutade jobbet 20.00. Så är helt slut nu, och ligger äntligen i min sköna säng efter en lång dag! 
Ska slänga på pretty little liars innan jag lägger mig. 
Imorgon blir det att jobba ett ovanligt långt arbetspass för att vara mig, 12.00-20.00!! 
-
Nej detta blev ett babbligt inlägg.. så trött. Natti! ♥
-
»Lite bilder ifrån helgen«
-

Finbesök ♥

Har finbesök här hemma av min storebror Jonnie, Jennie och lilleman, längtar så otroligt mycket tills plutten kommer till världen! 
-
 

Sommar/Jobb/Vänner/Åland.

Hej! 
Det är sommar och jag jobbar och samtidigt försöker ha ett socialt liv under min lediga tid. Så uppdatering på bloggen kommer inte direkt i första hand, och det får ni förstå.. 
Så dryga kommentarer om att jag inte uppdaterar kan ni sluta med, för jag vet att jag inte uppdaterar bra. Men nu vet ni varför! :) 
-
Men kan berätta att när jag inte jobbar umgås jag med mina super fina vänner, och i helgen som var åkte jag och Sarah till Åland för att träffa världens bästa Josephine! Vi hade det as bra, vi hann med massa saker under en helg, "Allt från att kolla på vita rävar, skräck filmer, åka bil, båt, festligheter, spår, ramla på berg, tälta till ett litet polisdrama. Allt är möjligt och jag längtar redan tillbaka" - taget ifrån Sarahs blogg (www.boge.myshowroom.se)
-
Lite bilder ifrån Åland! :)