Busy Girl, återkommer imorgon! :)

 
Det har varit full fart dem senaste dagarna, och idag jobbade jag så är helt slut. Tänkte slänga på ett Criminal minds avsnitt nu, men återkommer imorgon med massa uppdatering! :) Puss! 

Ikväll firar vi Emilias 19 årsdag! :)

Hej!! :) 
Sitter hemma hos Sarah just nu, vi ska börja fixa oss snart eftersom vi ska fira våran underbara vän Emilia som fyller 19 år idag, med god mat och dryck!! :) Härligt, Härligt!! 
Så dagens uppdatering blir inte den bästa, men tar bilder som jag delar med er imorgon! :) 
-
 
Grattis världens bästa Emilia, Love you!
 
»Jag&Sarah«
 
 
 
 
 
 

Helt slut.

Hej gullisar. 
Kom hem ifrån jobbet strax efter 20.00, men tog moppen för en liten utflykt till min kära vän Mathilda. Har saknat  henne, för hon är så bra! Vi myste lite i kvällssolen och snackade en hel del. Sedan bar det av hem igen för att titta på Sverige - Frankrike! Bra vinst, snyggt mål Zlatan men lite försent att bli bra nu, men härligt ändå! 
-
Nu ska jag äta ett kvällsmål, grekisktyoughurt med honung & solrosfrön. As gott & nyttigt! :) 
-
»Mathilda&Matilda«

Mitt Horoskop inför sommaren 2012.

Igår hemma hos Josse så läste jag en tidning där det var horoskop i, haha älskar sånna! :) Så var tvungen att ta kort på mitt egna! Undrar om det kommer stämma? :)
-
Jag är född den 5te Januari 1995, därmed är jag stjärntecknet Stenbocken. 

-
-
Vilket stjärntecken är ni? :)


Nu lunch, sen jobba kl. 16.00 - 20.00

 


Morgon kaffe i OnePiece :)

Godmorgon :)
Myser i min supersköna One Piece nu på morgonen, samtidigt som jag dricker lite kaffe. Kaffe på morgonen är standard för mig. 
Jag ska snart hoppa in i dushen, sedan åka hem till Emilia ett tag. För kl.16.00 börjar jag jobba. :) 
Ha en super bra Tisdag! :) 



Onödig fakta om Mig♥Äpplemos

Yeah buddie. Äpplemos före allt godis, all mat, alla gottigheter på denna jord. Äpplemos kommer alltid vara nummer 1 för mina smaklökar. Simple but effectiv sagt. ;)

Foto: Föredrar äpplemos före godis :)) yummie!! 
- Min kärlek i smakform jag unnade mig idag hemma hos Josse :') 

En bra Måndag, helt enkelt.

Hej Sweetiepies. :) 
Haft en otroligt fin dag idag, umgås med underbara människor som jag älskar! 
-
Dagen började med en skön sovmorgon, under min morgonkaffe så ringer min Storasyster Ida och undrar om jag och Lillasyster Kajsa vill åka in till Norrtälje för att luncha med henne och Mamma. Så Ida hämtade oss, sedan blev det lunch på något Thai ställe i Norrtälje. Jag tycker inte om Thai/kina mat igentligen, men det här var faktiskt gott! :) Det var iallafall jätte mysigt att umgås med alla tjejerna i familjen, det gör vi allt för sällan dock! 
-
Efter Lunchen drog jag hem till Ida ett tag, vi softade mest!
Efter allt softande så skjusade hon mig till kära Sarah och min efterlängtade vän Josephine!! :) 
Vi gick runt på Norrtäljes gator och tittade lite, sedan satte vi oss på en uteservering och bara myste, vid 5 kom Emilia och hakade på vårat mys! :) 
-
Helt underbar dag! :)
.
»Bilder ifrån lunchen med mamma&systrarna«
 

I miss it like hell. 'Nuff Said. ♥


Frågor & svar - Ang. Turkiet




Svar: Hej Alina, jag ska till Alanya! :) Har varit där 4 gånger tidigare och bor på samma hotell varje gång, Green Garden Hotel, och älskar det!  Så nu i sommar blir det 5te gången jag åker dit! :) Hoppas du får det bra på din resa :) 
-
- Jag har sett att det kommit in flera frågor, och jag ska svara på flera så fort jag får tid till det! :) Och känn er fria till att fortsätta fråga saker, det är endast kul och jag älskar när ni är aktiva det gör mig mer motiverad till att blogga! :) 
-
»Bilder ifrån 2010, senaste gången jag var i Turkiet.«

 
 
 
 
 
-
USCH, jag mår psykist dåligt över hur mycket jag har gått upp i vikt dem senaste två åren. Fan. Nu är det dax för ändring.

¡Hola Amigos!

Denna dag har varit en softar dag, eftersom det regna. 
Men tog även tag i att städa garderoben idag, jisses krist vad jobbigt det var!! 
Nu på kvällskvisten kom solen fram, så jag och lillasyster tog kameran och fotade lite! :) 
- Love you sister.
-
Imorgon kommer Josephine hem hit till Sverige, så ska träffa henne, Sarah och Emilia imorgon! :D Fun, Love, I miss her. 

Ni kära läsare får ha det super, så hörs vi snart igen! :) 




- Hej Huvudvärk!

usch, usch, usch. Klockan är 16:40 och jag ligger fortfarande i sängen och degar mitt nattlinne.
Har sån sprängade huvudvärk idag, jag skulle igentligen åkt in till Norrtälje idag och möta upp Amanda en snabbis. Men istället har jag bara legat här i min varma säng och kollat på några criminal minds avsnitt, sovit och det bästa av allt ätit Äpplemos!
-
Nej nu slänger jag på ett avsnitt till eller kanske tar en powernaap innan middagen.
Puss&kram ifrån mig och min huvudvärk som totalt har förstört min dag! :)
-


- Tackar den underbara personen som uppfann Äpplemos, bästa som finns!

Tisdag - första dagen på jobbet.

Första gången i hela mitt liv som jag jobba faktiskt.
Idag hade jag mitt första arbetspass på ICA, jobbade ifrån kl.15.00 - 20.00 och ja jobbigt var det när man är van med att inte jobba. Men det gick bra! :)
-
Innan jobbet var jag med Norman, vi åkte och tittade på min lillasysters avsluting, tänk att lillskiten nu har gått ut grundskolan!!
Vi åkte hem hit och åt glass & jordgubbar (standard när det är skolavslutning) med pappa, Ida, Sara och Ewelinn! :)
Sedan Jobbade jag somsagt.
Efter jobbet drog jag hem en snabbis för att äta, sedan drog jag och spenderade kvällen med min fina vän Emilia, mys! :)
Kom nyss hem efter att skjusat hem henne igen, och nu tänkte jag unna mig själv lite Criminal Minds för det är jag värd efter denna dag, är helt slut. :)
-


Matilda&Mathilda kväll.

- Nu har jag precis varit och hämtat min vän Mathilda :).
Våra planer inför denna kväll är väl att softa, och titta på EM. Sverige spelar ju mot Urkrina idag! :)
Så vi ska ta något gott och sätta oss vid soffan och heja på vårat Sverige, även fast jag i det stora hela håller på Spanien. Fernando Torres 
Senare ikväll vet vi inte vad vi ska göra än, men det är så det ska vara när man har lov, man ska ta dagen/kvällen som den kommer!
-
Imorgon ska jag ha min första dag på jobbet, spännande! :)
-

"Alltså Matilda vi har ju bara gamla & fula bilder på oss, vi tar ju aldrig nya och fina bilder. Det gör  vi aldrig alltså. Vi ser alltid ut som fula mongo när vi tar kort tillsammans." - Mathilda Norman
-


Prom. Hair. Sister.

Här kommer bilder på frisyren jag gjorde på min fina lillasyster till hennes bal som hon är på just nu :)
- Så sjukt snygg! :)

"Fan ta dig Matilda, du är precis värdelös"

Igår var jag nära på att lägga in mig själv på ett psykhem. Eller anmäla mig själv för misshandel på mig själv.
Varför kanske ni undrar?
Varför höll jag på misshanda mig själv, Varför jag drog sönder min strumpor av ren ilska på mig själv, varför jag slängde mig ner på golvet om&om igen för att få ont i hela kroppen, varför jag satt och slog mig själv tills mina händer blev helt röda, Varför jag höll på riva sönder mitt ansikte.
-
Och nej, denna gång är det inget om One Direction. Tro det eller ej!
-
Igårkväll missade jag James Morrisons spelning i Stockholm, RixFM. Eller missade och missade, jag hade ingen aning om att han ens var där tills jag såg en bild på Facebook, och missa det gjorde jag ju på sätt och vis men grejen är den att jag har varit på Åland utan någet internet eller kontakt med den "svenska världen" så därmed hade jag ingen aning om att han var i sverige. Fan. Fan. Fan.
Jag som verkligen älskar James morrison!! Hans röst ger mig alltid rysningar.
A voice of a God - James Morrison.
-
Under mitt psykbryt då jag både skrev en facebook status och misshandlade mig själv samtidigt som jag skrek rakt ut i Amandas rum ungefär såhär :
Jag - "FAAAAAAAN AMANDA, FATTAR DU DET ÄR MIN JAMES MORRISON SOM SPELAR OCH JAG ÄR INTE DÄR. FAN TA MIG SJÄLV, JAG ÄR PRECIS VÄRLDELÖS, JÄVLA IDIOT. Amanda jag behöver ditt stöööööd nu"

Amanda - Du av alla fans ska fan inte klaga Matilda.

Och hon har rätt, jag ska verkligen inte klaga. För visst jag tycker verkligen om James Morrison musik, men jag älskar One Directions. Jag av alla svenska fans till One Direction fick åka dit och se mina absoluta favorit killar. Fast det känns ju surt att inte få se James Morrison, men får åka till någon annan stad där han spelar någongång! :)
höhö, livet får gå vidare! ;)


- Vilken man. 


upptagen bloggare

Hej Swaggies.
"Ses när jag är hemma i sverige igen! :)" - Jovisst. Haha, jag kom hem i lördagskväll, och jag hade ju lovat er uppdatering när jag kommit hem till sverige. Men så blev det inte riktigt! För direkt när jag kom hem så åkte jag och mötte min vän Mathilda, och sedan spenderade natten med henne! :)
På Söndagen blev det inte heller någon uppdatering, eftersom jag drog till Amanda och spenderade natten där.
Sedan idag Måndag så har jag varit i Norrtälje med Malin, Sarah och Emilia. Vi myste lite i vårsolen, kollade lite på Norrtäljes stads utbud i dess få butiker. Sedan drog vi upp sommarkänslan med att äta en varsin glass! :)
-
Så under dem senaste dagarna jag har varit hemma så har jag varit upptagen med att träffa några av min underbara vänner jag saknat under min lilla tid på Åland. Just nu saknar jag min ålännska vän Josephine väldigt mycket, men förhoppningsvis kommer hon till sverige på torsdag! :) Annars tar jag båten över till Åland så fort jag kan!
-
Ni får ha det super bra, för nu ska jag gå och fixa min lillasysters hår inför hennes bal som är ikväll!
Kanske någon bild kommer upp! :)
-
Här kommer iallafall bilder ifrån dem tre senaste dagarna hemma! :)





Livet på Åland är super bra!

Hej älskade ni!
Idag är det min sista dag på Åland. Har lite blandade känslor inför det. Visst ska det bli super kul att träffa mina kära vänner & familj där hemma i Sverige igen, men i Sverige/Norrtälje finns problem som jag har fått ur huvet under min tid här, och det har varit otroligt skönt att få tänka på annat och bara haft kul! Också följer ju inte Josephine med hem till sverige, gud vad jag kommer sakna henne!
-
Men jag både jag och Emilia säger att vi kommer komma tillbaka hit till Åland så fort vi har tid! :)
Nu ska vi fortsätta packa, sen ska vi äta sedan blir det åka båt hem till vårat hemland. Ses när jag är hemma i sverige igen! :)
-



Åker till Åland imorgon.

Hej kära läsare. Finalen igår var super kul, dock var det kallt & blött.
Tänkte berätta mer om det imorgon, klockan är mycket nu och jag behöver min natt sömn.
Ska försöka ta mig tid till att blogga/uppdatera er om dem senaste dagarna som varit, nu innan jag åker till Åland.
-
Jag åker imorgon kl.20.00 och kommer hem på Lördag igen! :) Godnatt, vi hörs imorgon!
-

- Jag på bussen påväg till Big Brother.

- Jag, sarah och Emilia underhåller oss i kön, i väntan på att komma in.

5 perfect boys.


L.O.V.E

Big brother live - Final.

Yeah Buddie, I will be there!
Även fast jag inte är ett fan av big brother, jag tittar någon gång ibland när jag har tråkigt så ska jag på finalen imorgon.
Jag åker dit med Emilia & Sarah och några till, det ska bli jätte kul!
-
Ber till vädergudarna att dem är med oss imorgon! :)
-

Rain.

Lördag. Regn. Trötthet. Criminal Minds. Coca Cola. - Min lördag i fem ord.



Friday Night.

Hej! :)
Igår, alltså i fredags så åkte jag och min underbara vän Mathilda in till Täby Centrum för att shoppa lite. Vi hade det jätte mysigt även fast vädret inte var det bästa!
Sedan åkte vi hem till Norrtälje igen då vi gick till Ida för att spela lite kinect och umgås dem som var där. Super kul, älskar verkligen att spela kinect! :) Ja och sedan gick jag och Mathilda hem till Josephine för en sleepover!
Bilder ifrån gårdagen.
- Haha Mathilda provar klänningar på sitt egna vis. Simple but effective! ;)


- Kinect!!
- Klicka på bilderna om du vill se dem i större format.
-
Jag skulle jag inte påstå att jag har kommit igång helt med bloggningen, men jag har börjat en del iallafall! Bättre lite än ingenting alls! :)

Min onsdag/torsdag

Igår hade jag en super mysig onsdag som börja med frukost med världens bästa Amanda.
Sedan lunchade jag hemma hos storasyster Ida.
Efter skolan gick jag och Mathilda ner till stan för att möta upp lillasyster kajsa.
Jag och kajsa gick och fikade på ett mysigt cafe sedan gick vi runt och kollade i affärer. Senare på kvällen åkte vi båda hem till Ida för lite kvällsmys! :)
-
Sedan avslutades min onsdagskväll där den började, hemma hos Amanda! :)
-
Drog allt i en snabb version nu, för är otroligt trött och vill sova:) Idag (torsdag) har jag vart med Norman, Malin, Emilia, Amanda och josse blanda annnat! :) gått en Powerwalk med mamma! :)
-
Tre bilder ifrån i onsdags!
Dålig outfit bild.
- världens bästa lillasyster.